Ślub to ważna i podniosła chwila, najpiękniejszy dzień w życiu, wspomnienie, które na zawsze pozostaje w pamieci.

Jesteśmy po to , aby realizować Państwa marzenia związane z tym wydarzeniem.

Nauka tańca dla przyszłych nowożeńców gratis!!!

Wolne terminy w 2013r. -listopad-grudzień

Do wesel w w/w terminach oraz na rok 2014 przy ilości 100 osób i więcej oferujemy 100 butelek wódki w cenie jednostkowej.


 Z A P R A S Z A M Y !!!!
 

 

 

 


Propozycja konsumpcyjna

wesele jednodniowe – cena jednostkowa 183 zł.


Zupa:

-rosół domowy z makaronem


Danie główne

/3 porcje mięsa na osobę/

-kieszonka schabu faszerowana pieczarkami

-rolada śląska

-schabowy tradycyjny panierowany

-rarytas z kurczaka ze szpinakiem i serem fetą


Dodatki:

-ziemniaki z masełkiem i koperkiem

-kluski śląskie

-sos

-surówka z marchwi

-kapusta biała

-kapusta czerwona

-buraczki z chrzanem


Deser:

-tort weselny


Zimna płyta:

-wędliny tradycyjne, schab faszerowany śliwką kalifornijską, filet z morelą,boczek rolowany, roladki szynkowe z chrzanem,tymbaliki drobiowe, sałatka jarzynowa tradycyjna,sałatka grecka,, śledź w śmietanie,kompozycje bankietowe, półmiski serów z żurawiną, pikle,pieczywo mieszane


Kolacja pierwsza /do wyboru/:-roladki drobiowe faszerowane suszonymi pomidorami w sosie kremowym w towarzystwie gnocci i sałaty z dipem jogurtowym

lub

-golonka wieprzowa na kapuście kiszonej z warzywami,ziemniaczki pieczone,musztarda,chrzan


Deser:

-puchar lodowy z owocami


Kolacja druga:

-barszcz z krokietem


Kolacja trzecia / do wyboru/:

-biesiadna szynka płonąca,ziemniaczki w łupinkach, kapusta z grzybami, sałata z sosem czosnkowym

lub

-”stółżywiecki /posiłek podawany na korytach/:domowe pierogi z mięsem, ruskie, z kapustą,ziemniaczki opiekane,kapusta z grzybami,karczek grillowany, żeberko duszone, stek wieprzowy, filet grillowany, szaszłyk, kaszanka swojska, ziemniaczki pieczone w ziołach


Kolacja czwarta / do wyboru/:

-klopsik w kremie pieczarkowym

lub

-żurek po żywiecku/flaczki

lub

-bogracz


Powyższa cena obejmuje również:

-chleb na powitanie

-toast szampanem

-wino do obiadu półwytrawne białe i czerwone

-patery owoców

-drobne kruche ciasteczka

-napoje gorące: kawa i herbata bez ograniczeń

-napoje zimne:woda mineralna gazowana,niegazowana bez ograniczeń, sok 0,5 l/osobę, napoje coca- coli 0,5 l/osobę

-apartament do dyspozycji młodej pary


Propozycja konsumpcyjna

wesele dwudniowe – cena jednostkowa 249 zł.


Zupa:

-rosół domowy z makaronem


Danie główne

/3 porcje mięsa na osobę/

-kieszonka schabu faszerowana pieczarkami

-rolada śląska

-schabowy tradycyjny panierowany

-rarytas z kurczaka ze szpinakiem i serem fetą


Dodatki:

-ziemniaki z masełkiem i koperkiem

-kluski śląskie

-sos

-surówka z marchwi

-kapusta biała

-kapusta czerwona

-buraczki z chrzanem


Deser:

-tort weselny


Zimna płyta:

-wędliny tradycyjne, schab faszerowany śliwką kalifornijską, filet z morelą,boczek rolowany, roladki szynkowe z chrzanem,tymbaliki, mięsa na zimno, drobiowe, sałatka jarzynowa tradycyjna,sałatka grecka,śledź w śmietanie,kompozycje bankietowe,półmisek serów z żurawiną,

pikle,pieczywo mieszane


Kolacja pierwsza /do wyboru/:

-roladki drobiowe faszerowane suszonymi pomidorami w sosie kremowym w towarzystwie gnocci i sałaty z dipem jogurtowym

lub

-golonka wieprzowa na kapuście kiszonej z warzywami,ziemniaczki pieczone,musztarda,chrzan


Kolacja druga:

-barszcz z krokietem


Kolacja trzecia /do wyboru/:

-biesiadna szynka płonąca,ziemniaczki w łupinkach, kapusta z grzybami, sałata z sosem winegret

lub

-stół żywiecki /posiłek podawany na korytach/:domowe pierogi z: mięsem,ruskie,z kapustą,ziemniaczki opiekane,kapusta z grzybami,karczek grillowany, żeberko duszone,stek wieprzowy,filet grillowany,szaszłyk,kaszanka swojska, ziemniaczki pieczone w ziołach


Kolacja czwarta /do wyboru/:

-klopsik w kremie pieczarkowym

lub

-żurek po żywiecku/flaczki

lub

-bogracz


Powyższa cena obejmuje również:

-chleb na powitanie

-toast szampanem

-wino do obiadu półwytrawne białe i czerwone

-patery owoców

-drobne kruche ciasteczka

-napoje gorące:kawa i herbata bez ograniczeń

-napoje zimne:woda mineralna gazowana,niegazowana bez ograniczeń,sok -0,5 l/osobę,napoje coca- coli 0,5 l/osobę

-apartament do dyspozycji młodej pary



Menu weselne na drugi dzień.


Zupa:

-kwaśnica z mięsem i z ziemniakami

Danie główne:

-pieczeń wieprzowa w sosie grzybowym


Dodatki:

-ziemniaki z masełkiem i z koperkiem

-bukiet warzyw duszonych z sosem czosnkowym

-sałata ogrodowa


Deser:

-lody z owocami w okrasie bitej śmietany


Zimna płyta:

-wędlina /5 dag./osobę/,smalec swojski,ogórek kiszony,tymbalik drobiowy,karczek w galarecie , śledź w oleju, sałatka z pierożków tortellini,

pieczywo mieszane.


Kolacja pierwsza:

-jadło drwala

lub

-udko z kurczaka z zapiekanymi ziemniaczkami / frytki/ w towarzystwie surówki z białej kapusty


Kolacja druga:

-kurczak po chińsku z ryżem na liściu sałaty lub ryba zapiekana z mozzarellą i pomidorem na makaronie włoskim z sosem pesto


Kolacja trzecia:

-żurek/flaczki z pieczywem


Dodatkowo napoje:

-sok -0,5l/osobę

<